Over Mij

In Syrië wou ik tolk worden, studeren was wat ik graag deed en waardoor ik mijn doelen wou bereiken. We moesten vluchten, maar leren en studeren bleef mijn doel. In Nederland kon ik niet als tolk aan het werk, omdat ik eerst de taal moest leren.

Zodra het kon begon ik aan de studie om salonmanager te worden, mijn manier om anderen ook het beste en het mooiste van zichzelf te laten zien. Wat er ook gebeurt in het leven, we zijn altijd in staat om er het mooiste van te maken. Soms moet je jouw doelen aanpassen omdat niet alles volgens plan gaat, maar opgeven is voor mij geen optie.

Make-up doen kan mijn dag goed maken. Ook bij mezelf. Wanneer ik mijn dag niet heb, kan mooie make-up en een verzorgd uiterlijk ervoor zorgen dat ik weer helemaal blij ben!

Waar ik helemaal gek op ben?

Kleding.

Make-up.

Krullen.

Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven dat ik me volledig wil focussen op de toekomst. Het is mijn droom om in de toekomst een beautyketen op te zetten, waar mensen op beautyvlak alles vinden waar ze behoefte aan hebben. Waar het voelt als thuiskomen.

Ik zie je graag in mijn salon.

Liefs,

Ranim.